
Vreme proleća je pravo da povedete računa o ishrani kako bi što bolje izgledali na plaži ovog leta.
Mi vam otkrivamo recept za salatu od krastavaca i piletine koja može zamenti obrok i koja je puna vitamina.

Priprema se lako i brzo, a možete je jesti u bilo koje doba dana.
Sastojci (za 4 osobe)
- 400 g pilećih grudi
- 4 krastavca
- 1 veza sveže nane
- 1 čen beli luka
- 3 kašike balzamiko sirćeta
- 2 grančice majčine dušice
- 1 grančica ruzmarina
- 1 list lovora
- maslinovo ulje
- so, biber

Način pripreme
Stavite da provri oko 1 l vode u koju ste ubacili ruzmarin, lovorov list, majčinu dušicu, 3 zrna bibera i balzamiko sirće. Ubacite piletinu i kuvajte je oko 15 minuta. Ocedite je i prebacite u frižider da se ohladi.

Oljuštite krastavce i isecite ih na kockice. Zagrejte 2 kašike maslinovog ulja i kašiku vode i dodajte zgnječeni čen belog luka i iscepkane listove nane. Dinstajte nekoliko minuta, pa ubacite krastavce i dospite još 3 kašike vode. Posolite, pobiberite, poklopite i kuvajte 10 minuta. Isecite meso na kriškice, dodajte ga krastavcima i kuvajte sve zajedno oko 5 minuta na jakoj vatri. Ostavite da se prohladi pa poslužite ukrašeno listićima nane.
Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!
PROČITAJTE I:
(Krstarica)