Olja Karleuša otkrila zašto se povukla sa scene: „On je moja tvrđava, moji hitovi i nastupi“: Da li se kaje? VIDEO

Pevačica Olja Karleuša u jeku najveće popularnosti donela je iznenadnu, ali odlučnu odluku, a to je da potpuno napusti estradu i okrene se drugačijem životnom putu.

Kada je bila na vrhuncu karijere Olja je odlučila da se posveti onome što je smatrala najvažnijim, svojoj porodici o čemu je govorila za Grand.

olja 4 1

U velikoj ispovesti u emisiji „Nije lako biti ja“, Olja je progovorila o karijeri, ali i povratku na muzičku scenu.

-Sutra da se rodim i da mi život bude ponuđen kakav želim, ja bih isto ovako živela. Svako ima svoje prioritete, a meni je moja karijera, moje dete. To je moja tvrđava, moja zgrada, moji hitovi ili nastupi. Sada, kada je veliki, čovek može da se okrene sebi, ali zaista ništa ne bih menjala – rekla je pevačica, pa dodala:

Nije mi bilo krivo ni u jednom jedinom trenutku, zato što kada sam krenula da se vraćam u ovaj posao, naišla sam na raširene ruke od medija, kolege i publike. U septembru mesecu nisam imala nijedan slobodan vikend, a za nekoga ko nije radio deset godina je to vrlo teško. Tako da, ako je nešto suđeno, sačekaće te, a vreme koje sam provela sa svojim detetom ne može nikada da se vrati.

Celu ispovest Olje Karleuše i njen razgovor sa Živojinom Krstićem poslušajte u videu na početku teksta.

OLJA KARLEUSA ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 24 ok

BONUS VIDEO: Olja Karleuša o Tei Tairović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / Printscreen,
Autor: K. Marković / Ž.Krstić