Milica Todorović htela da se povuče sa estrade: „Plakala sam, nije mi bilo ni do čega“ VIDEO

Milica Todorović organizovala je danas druženje sa novinarima povodom promocije pesme „33“, a u razgovoru za Grand otkrila je da je iza nje jako težak period.

Ona je nakon nekoliko godina objavila pesmu koja je postala veliki hit, dok je pred našim kamerama sumirala utiske i reakcije publike.

GONLINE.02 49 35 26.Still389

-Milica se vratila. Sad sam se zainatila i nećete moći da živite od mene. Godinu dana sam čakala ovu pesmu. Jednog dana sam pozvala Braju i rekla mu da hoću da mi napiše pesmu o mom životu. Ovo je moja životna pesma. Čekala sam jako dugo, ali znam šta sam dočekala – rekla je ona za Grand, a zatim otkrila kako je reagovala kada je čula stihove ove numere:

-Plakala sam. Od reči do reči je opisan deo mog jednog životnog puta, gde sam bila zaglavljena i nisam znala šta dalje sa sobom. Bilo je pitanje da li ću ustati ili odustati.

WhatsApp Image 2024 10 15 at 15.03.55

Milica je zatim otkrila zbog čega pesma ipak nosi naziv „33“ iako je već napunila 34. godine.

-Otkriću vam nešto, Braja me skoro zvao i pitao da li će izaći pesma do moje trideset šeste godine. (smeh) Ova pesma nastala je 12. oktobra prošle godine. Dan pred moj 33. rođendan. Ja sam godinu dana čekala da je snimim jer je kod ljudi sa kojima sarađujem uvek gužva i svi čekaju. Kod njih i Ceca čeka – kazala je pevačica.

WhatsApp Image 2024 10 15 at 15.03.43 2

Kako je nedavno sa prijateljima u jednom restoranu proslavila rođendan, zanimalo nas je koji joj je najdraži poklon koji je dobila ove godine.

-Ova ogrlica koju nosim. Privezak „33“. To mi je kupio jedan divan drug iz Hrvatske. Ovo je prelepo i predivno i obećala sam da ću ovo staviti za druženje sa vama. I eto, nosim ga – priznala je ona.

GONLINE.02 50 31 06.Still392

Milica je nedavno raskinula ljubavnu vezu sa manekenom Lazarom, a u razgovoru za naš portal priznala je da je iza nje jako težak životni period.

-Bilo je svega i svačega. Bilo je dosta padova. Najteže mi je bilo kada me kolege i prijatelji pitaju, što nisam više aktivna i što ne snimam, a moja duša ne može. Želela sam da se povučem, nije mi bilo ni do čega, ali onda se desila ova pesma i eto. Puna sam nove energije i kosu sam skratila kao što možete da vidite, a kad žena uradi takvu promenu znači da je bolje – ispričala je Milica za Grand i otkrila zbog čega je dugo bila u medisjkoj ilegali:

-Sve vam je u pesmi. Ko čita između redova sve će razumeti.

WhatsApp Image 2024 10 15 at 15.03.43

Ceo razgovor sa Milicom Tororović pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Milica Todorović zablistala na promociji nove pesme

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: N.Pantelić,
Autor: A. Milinković/N. Pantelić/I.R