Milica Todorović objavila novu pesmu, njen naziv svi komentarišu: „Opisuje jedan deo mog života“ VIDEO

milica todorović

Pevačica Milica Todorović odlučila je da obraduje fanove novom pesmom, što je danas i učnila na opšte oduševljenje brojnih fanova.

Numera „33“ koja je danas ugledala svetlost dana osvojila je slušaoce na prvu loptu, a mnogi se pitaju zbog čega se pesma zove baš ovako.

milica todorović nova pesma

Milica je rešila da otkrije dilemu i ljubiteljima njene muzike objasni zbog čega je odabrala naziv ’33’.

-Biću iskrena sa vama, kao i uvek. Ova pesma opisuje jedan deo mog životnog puta. Istom završavam jedno poglavlje i pripremam vam pesme koje toliko dugo čekate! Nadam se da će se mnogi od vas pronaći u pesmi „33“ koju vam poklanjam od srca! – poručila je Milica Todorović.

Numeru „33“ potpisuje provereni hitmejker Dragan Brajović Braja, dok je deo melodije i aranžmane uradio Dejan Kostić.

milica 7

Več po prvim reakcijama fanova čini se da je pesma pun pogodak, a pozitivni komentari ispod spota objavljenog na njenom Jutjub kanalu samo se nižu.

„Savršenstvo kao i uvek od Milice!“, „Brutalna pesma! Svaka čast“, „Vau! Vau! Vau! Muzika, osećaj, reči, slike, kadrovi…. Najlepša Milicina pesma…“, samo su neki od utisaka slušalaca.

milica 4

Pesmu Milice Todorović „33“ prati i odlično osmišljen spot koji možete pogledati u videu ispod:

BONUS VIDEO: Milica Todorović o Grandu: „Žika mi nije dao da nosim suknje“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Printscreen Youtube,
Autor: A.Dačić