Ko je Mila iz Šapca zbog čijeg prezimena se digla prašina u „Zvezdama Granda“? VIDEO

Čim se pojavila na sceni „Zvezda Granda“, Mila Cicvarić privukla je veliku pažnju svojom lepotom, talentom, ali i prezimenom.

Mlada Šapčanka otkrila je ekskluzivno za Grand da potiče iz čuvene muzičke porodice, ali i da će se potruditi da svojim nastupima osvetla obraz svojih korena.

-Nisam zadovoljna nastupom u potpunosti, očekivala sam malo više glasova. Mislim da je trema učinila svoje jer ovo je moj prvi scenski nastup, ali potrudiću se maksimalno u baražu – rekla je Mila.

0A0A0535 3

Kako kaže, ponosno nosi prezime porodice Cicvarić koja decenijama unazad unosi radost svojim muziciranjem.

-Ja sam direktan potomak i to je ono čime se ponosim i što bih volela da se istakne, jer ipak je to jedno staro šabačko muzičko prezime. Mi smo se godinama bavili muzikom, moji preci. Evo sada sam ja neko ko nastavlja i jako mi je drago zbog toga – ponosno je naglasila takmičarka i dodala:

-Koliko sam ja upućena, nekih sedam generacija Cicvarića se bave muzikom, negde sa kraja 18. i početka 19. veka.

0A0A0544 1

Takmičarka je otkrila i da je umalo prekinuta ta legendarna muzička tradicija, ali da je ona rešila da je sačuva i da svoj skromni doprinos.

-Moj pradeda je poslednji svirao harmoniku. Posle njega su pauzirali deda i tata i sada ja nastavljam da opravdavam to prezime – zaključila je Mila.

MILA CICVARIC 20 GOD. SABAC 7

Na pitanje u čijem timu bi volela da bude, mlada Mila je odgovorila:

-Bilo bi mi drago da Đorđe David bude moj mentor, a Cecu posebno simpatišem. Volela bih da ona bude moj mentor, ali ću biti zadovoljna ko god da bude moj mentor, biće mi drago.

0A0A1007

Razgovor sa Milom Cicvarić pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Mila Cicvarić – Zvezde Granda – Emisija 2

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić