Svako ima jednu Milicu i ovu pesmu treba da joj pošaljete da čuje (VIDEO)

WhatsApp Image 2024 10 03 at 08.40.03 c988c72f 1

Nakon stvaranja i izdavanja instrumentalne autorske muzike Nemanje Mijatovića & Balkan project Orchestra „Bate Groove“ i „Kroz vreme“, projekat je dobio svoju prvu pesmu koja ima vokalnog izvođača pod nazivom „Milica“.

Pesma svojim tekstom oživljava srpsko tradicionalno ime Milica i govori o najčistijem osećaju zaljubljenosti između dvoje mladih ljudi, dok istovremeno samom jedinstvenom veselom kompozicijom i laganim tonovima vodi slušaoca kroz priču.

WhatsApp Image 2024 10 03 at 08.40.02 c19fcef3

Drugačija od svega što slušaoci imaju priliku da čuju na tržištu, spoj različitih muzičkih pravaca i instrumenata baca akcenat na muziku koja je kvalitetna i trajaće mnogo duže od jednog opšteg trenda, što je vizuelno prikazano i u samom spotu pesme.

Prave vrednosti, lepota življenja i čista iskričava ljubav predstavlja glavne motive kojima se autor vodio tokom rada na ovom projektu, a verujemo da će slušaoci osetiti u samoj melodiji upravo taj pečat jedinstvenosti Balkan Project-a.

WhatsApp Image 2024 10 03 at 08.40.03 cdf4985c

Pored Nemanje Mijatovića & Balkan project Orchestra po prvi put se kao volakni izvođač ove pesme pojavljuje osamnaestogodišnja Milica Bošković koja je deo ovog sastava, a samo ime pesme „Milica“ nastalo je između ostalog i zahvaljujući inspiraciji koju je doneo talenat ovog mladog vokalnog izvođača.

WhatsApp Image 2024 10 03 at 08.40.01 5f63a87b 1

Nakon izdavanja nove pesme, Nemanju Mijatovića očekuje rad na novim projektima, kao i autorskim intrumentalnim i vokalnim pesmama koje će uskoro biti predstavljene javnosti.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Promo,
Autor: Grand