Evo kada i gde će se održati promocija knjige „Toma Zdravković – Zapisano je u vremenu“ Nikole Kankaraša

NIKOLA KANKARAS GM 07102022 FOTO MUNJA 14

Promocija knjige “Toma Zdravković – Zapisano u vremenuNikole Kankaraša u Skadarliji Promocija knjige “Toma Zdravković – Zapisano u vremenu” novinara i publiciste Nikole Kankaraša biće održana 28. septembra u Beogradu, povodom 33. godišnjice smrti slavnog umetnika.

image 15 2

Promocija će biti upriličena u restoranu “Dva jelena” u Skadarliji sa početkom u 11 sati, a prisutnima će se obratiti udovica Tome Zdravkovića Gordana Zdravković, direktorica firme Connect Network Sanja Ćajić i autor Nikola Kankaraš.

image 15 3

Knjiga “Toma Zdravković – Zapisano u vremenu” nastala je kao rezultat desetogodišnjeg istraživanja, a do sada je promovisana u Podgorici, na Novom Beogradu i u Pečenjevcu. Izdavači su beogradsko Kosmos izdavaštvo, podgorička Nova knjiga i Radio televizija Nikšić. Lekturu je radio mr Goran Radojičić, dok su recenzenti novinari i književnici Raša Tomanović i Aleksandar Saša Gajović.

BONUS VIDEO: Nikola Kankaraš najavljuje promociju nove knjige o Tomi Zdravkoviću

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja ,
Autor: Grand