„Idem u krajnost“ Saša Kovačević otkrio čega se odrekao zarad dobrog izgleda: „Moji kažu da je to bolest“

26550d83e1d457733bef835c49a9358e3cf581f8

Saša Kovačević pored muzike, poznat je i kao veliki šmeker za kojim lude devojke.

Pevač nikada nije krio da je njegov izgled rezultat velikih odricanja od svakodnevnih malih zadovoljstva.

– Vodim se nekim svojim režimom već više od 7 godina. Jako sam striktan i kada je hrana i kada je vežbanje u pitanju. Dešavalo se više od pola godine da kockicu čokolade ne pojedem, toliko sam disciplinovan. To može da ide u krajnost i u neku vrstu bolesti, kako moji vole da se našale, ali to je moj način života– ispričao je pevač.

sasa kovacevic i

Ni Sašina lepša polovina, dugogodišnja devojka, Zorana ne zaostaje kada je fizički izgled u pitanju, ali za razliku od pevača ona je zahvalna majci prirodi.

– I ja bih mislio da je disciplinovana da je ne znam i blago njoj takva je genetika– iskren je bio Kovačević koji ne krije sreću što je pronašao osobu koja ga u potpunosti razume.

– Ona jako intenzivno radi na tome kada nešto treba da snimamo. Ja koliko sam devojaka do sada imao, nikada nisam imao neku takvu stranu koja zaista ne opterećuje ni u jednom smislu što se mog posla tiče. U ovom poslu si stalno okružen lepšem polu i normalno je da to može smetati, ali našao sam nekoga ko to potpuno razume– objasnio je Saša.

BONUS VIDEO– Saša Kovačević peva u Nikad nije kasno:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:


Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.