Vatromet emocija u svom gradu! Miroslav Mišić priredio spektakl u Kozarskoj Dubici: „To mi je nateralo suze na oči“ (FOTO)

IMG 20240901 WA0005

Pravi vatromet emocija priredio je finalista poslednje sezone takmičenja „Nikad nije kasnoMiroslav Mišić Mijo koji je održao veliki koncert na Trgu u svom gradu Kozarskoj Dubici.

U fantastičnoj večeri pred oko 3.000 ljudi ređali su se hitovi narodne i zabavne muzike, a čitav hepening ispratio je orkestar Nikole Zarića.

IMG 20240901 WA0008


Miroslav Mišić je ovom prilikom pokazao i velku humanost, jer su i on i orkestar nastupali bez novčane nadoknade, a gradonačelnik ovog mesta Dr. Radenko Reljić naglasio je da će zahvaljujući tome odmah biti isplaćene stipendije studentima koje kasne već par meseci.

-To mi je nateralo suze na oči i jos sam srećniji što sam odradio taj koncert – rekao je Mijo, koji je nastupao više od tri sata u prelepoj atmosferi.

IMG 20240901 WA0007

Glavni gost na MIjovom spektaklu bio je Slavko Stefanovic Slavkoni koji je mu je uradio pesmu posvečenu sinu Lazaru.

-Čak smo prvu strofu recitovali da podstaknemo maštu publike i jedva čekamo da pesma izađe pocetkom oktobra – dodao je Mijo.

IMG 20240901 WA0006

U jednom momentu Mijo je izašao sa svojim ćerkama Anjom i Larom na scenu koje su zapevale sa njim. Pravi delirijum nastao je kada im se pridružio i sin Lazar koji je zapevao sa ocem i sestrama pesmu „Rasti rasti moj zeleni bore“.

Osim Slavkonija, pevaču su se na sceni pridružili i Biljana Valentić, kao i zvezda Granda Srđan Stanić i Milenko Pavlović Miler, nekadašnji finalista šoua „Nikad nij kasno“.

BONUS VIDEO: Miroslav Mišić Mijo otvorio dušu o sinu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Privatna arhiva Miroslava Mišića,
Autor: A.Dačić