Petar Spasojević i dalje pati za preminulom suprugom: „Ostali su ožiljci“

Novogodisnji intervju Petar Spasojevic 3

Tokom učešća u šouu „Nikad nije kasno“, pobednik Petar Spasojević doživeo je najlepše, ali i najbolnije životne trenutke, pogotovo nakon smrti supruge.

Odlazak lepše polovine nakon borbe sa opakom bolešću, zavila je pevačevu porodicu u crnu, ali je on uprkos bolu nastavio da peva, samo za nju.

PETAR SPASOJEVIC FINALE NNK FOTO GRAND 2 ok

Kako kaže, svestan je da život ide dalje i da svoju snagu i energiju mora da preusmeri na decu i unuke koja su mu najveća preokupacija u životu.

-Ta 2023. godina je ostavila je taj jedan trenutak koji je rasturio sve duboko u srcu i duši. Najvažnije je da su mi deca dobro, živa, zdrava, što je sve super. Ćerka lepo radi, druga lepo čuva svoju decu, najvažije da je porodica ostala na okupu. Moramo da se borimo da budemo dobro, ali ostaju ožiljci koji sporo i teško zacele- rekao je pobednik takmičenja za Grand, a potom priznao da mu unučići daju najveću snagu i volju.

-Imam dve ćerkre, dve unuke i unuka, ne zna se koga više volim. Unuci obožavaju kada pevam, posebno pesmu „Moja poslednja i prva ljubavi“ koju smo ćerka i ja pevali. Kada čuje tu pesmu, unuk odmah okreće glavu da čuje, to mu je poznato- dodao je pevač sa osmehom.

Novogodisnji intervju Petar Spasojevic 3

Svestan da tuga i bol neće proći, Petar je svoje emocije pretočio na papir.

-Počeo sam da pišem pesme ponovo, kroz to mogu da izbacim sve tužno. Vraća se ta tuga ponovo, ali mi bude lakše kad nešto napišem. Upravo pišem pesmu za tu posebnu stvar-ispričao je Spasojević za Grand.

Podsetimo, Petar je odneo pobedu u osmoj sezoni šoua „Nikad nije kasno“, a trenutak kada je svojoj pokojnoj supruzi Zorici posvetio numeru rasplakao je ceo region.

Večeras pevamo pesmu koja nema cenu, pošto je moja supruga preminula. Prošli put kada smo bili ovde, ona je bila dobro, sad je situacija takva i za ćerke, i za moje prijatelje i za sve koji me znaju-rekao je Petar tada, dok ga je ćerka u suzama podržavala iz publike.

Najemotivniji trenutak pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović/A. Dačić