„Droga, riba, se*s“, Lena Kovačević brutalno o kolegama, njene reči će odzvanjati

71c3532a414f4a150a1484d7a7041f1e67b85496

Novi muzički trendovi i repertoari mladih pevača sve češče su na meti kritika od strane njihovih starijih kolega, a sada je svoj sud dala i Lena Kovačević.

Kako je rekla tekstovi mnogih pesama joj se ni malo ne dopadaju, a najviše osuđuje psovke i pogrdne reči.

-Ako u testovima pričaju ‘droga, riba, s**s, dođi malo i slično…’ to sutra njegovo dete treba da sluša i kaže ‘Jao, ćale što ti je dobra ova pesma’. Mislim sram bi me neviđeni pojeo. Tako da ja ne mogu da shvatim da ne razumeju koju odgovornost koju imaju prema svojoj zemlji i prema deci- rekla je Lena za Unu.

a5be45e2922f2a0f56a6671e1f167a50087c7127

Podsetimo, Lena Kovačević nedavno je izgubila majku kojoj je posvetila pesmu pod nazivom „Zovi me Lena“.

-Ono što sam mogla kod nje da primetim je da je ona tokom celog svog života, dok je bila zdrava, a imala je različitih iskušenja što se tiče zdravlja u životu, ali u periodu dok je generalno bila zdrava i dobro, bila neverovatan borac. Uvek je bila jedna od najpozitivnijih žena koje sam ikada u svom životu srela. Ne govorim kao kliše, ali ona je bila neshvatljivo pozitivna- rekla je pevačica nakon majčine smrti.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I: