Đula Drini tokom „Zvezda Granda“ izgubila na kilaži, nećete verovati koliko sad ima kila

djula drini smrsala

Finalistkinja takmičenja „Zvezde Granda“, Djula Drini, svake subote oduševljavala je žiri i publiku činjenicom da je sitne građe, a da u sebi poseduje izuzetno snažni vokal kojim je uspevala da izazove širok spektar emocija.

Ipak, tokom učešća u „Zvezdama Granda“ Đula Drini je smršala još 10 kilograma.

Đula Drini smršala 10 kilograma

DJULA DRINI ZG FOTO FILIP 5 ok 2

Iako to nije želela, Đula je za naš portal otkrila da je naporan rad, posvećenost i konstantno putovanje dovelo do tog rezultata.

-Smršala sam 10 kilograma. Prvi krug sam imala 56, a u finalu 46 kilograma. To je zbog putovanja, neredovne ishrane, umora i neispavanosti – istakla je Đula za Grand.

djula drini 2 1

Podsetimo, suprug Đule Drini koja je uprkos statusu favorita za pobedu, završila šesta, oglasio se javno i obratio kako njenim fanovima tako i hejterima koji pokušavaju da joj ugroze karijeru.

-Ženo moja, ponos moj. Pokazala si koliko vrediš i da si najbolja. Toliko, volje, želje, borbe da dođeš do cilja koji si imala da sam ti se divio u svakoj sekundi. Kao što sam, pre nekoliko meseci napisao, mnogi će želeti da ospore tvoj trud, želju i borbu. Nažalost nije im uspelo jer si uvek imala tvoju podršku iza sebe i uvek ćeš i njima se zahvaljujem– počeo je svoje obraćanje Edin koji je bez dlake na jeziku progovorio o negativnim komentarima koje je Đula dobijala na društvenim mrežama:

Želim da se zahvalim i onima koji očigledno nemaju ni obraza ni stida, ni srama i ne znaju ni na jedan normalan način reći da im se nešto ne sviđa u životu, već čekaju da izađe neki status gde se pominje tvoje ime da bi napisali uvrede. Morate znati da moju Đulu bez ijednog dana muzičke škole ste poredili uvek samo sa najboljima i da vam je samo ona smetala i niko više.

DJULA DRINI 24 GOD. CAZINBIH 6
SEJLA ZONIC ZGS SNIMANJE 12062024 FOTO MUNJA 51 ok

BONUS VIDEO: Đula Drini – Finale Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković