Zašto je izlazak na scenu Prijine majke u Osijeku izazvao lavinu emocija: Evo šta je odalo Borku pre nastupa sa ćerkom (VIDEO)

prijovic stajling

Mlada zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala treći po redu od pet zakazanih koncerata u Osijeku, a sve je iznenadilo kada se na sceni kao specijalna gošća pojavila njena majka Borka Mihajlović.

Aleksandra je do sada na svojim nastupima ugostila sve najveće zvezde regiona, a posebno je bila ponosna kada joj se na sceni pridružila majka od koje je i naslednila talenat za pevanje.

Aleksandra Prijović izvela majku na scenu u Osijeku

– Molim vas, najveći aplauz za moju majku! Ovo je za mene posebna noć. Ona je uvek tu. Uvek sam razmišljala u kom bi gradu mogla sa mnom da zapeva… Jako sam ponosna što je to baš ovde! Hvala ti na svemu što si mi pružila u životu – ispričala je Aleksandra.

Pre nego što su zajedno zapevale numeru „Ti mene ne voliš“ Borka se obratila publici i zahvalila se svima što su došli u tako velikom broju.

– Hvala vam što ste došli da podržite moju jedinicu! – kazala je Borka.

Aleksandra Prijović i Borka Mihajlović Osijek

114418 aleksandra prijovic borka mihajlovic printscreen grand iff

Inače, Borka se pred sam početak prvog kobcerta oglasila za Grand i nagovestila da će se jedno veče pojaviti na sceni. Kako je rekla, Osijek je grad koji je udaljen samo 30 kilometara od Belog Manastira, a Borka je godinama tu nastupala.

Peponosna sam kao i uvek, to mogu da kažem, ovo je moj kraj, moj grad. Tu sam godinama radila, svi me znaju i svi me poznaju, tako da mi je ovo sada još uzbudljivije – rekla je Borka za Grand, a video pogledajte u nastavku teksta.

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović/TikTok/@ssann9,
Autor: A. Milinković