Sanja Stojanović napravila lom kod Peje u emisiji, voditelj zaigrao kao nikada do sad: „To gori, to pršti“ (VIDEO)

Kao što ste i navikli, kod Zorana Pejića Peje u emisiji „Pesmom za dušu“ uvek je zagarantovan provod, a za to su ovoga puta bili zaduženi bivši učesnici „Zvezda Granda“ Sanja Stojanović i Ibro Bublin.

Tokom višečasovne muzičke emisije, ova dva sjajna vokala nizali su hitove jedan za drugim, međutim uz jednu pesmu dogodio se pravi trans.

Sanja Stojanovic PZD SNIMANJE 29012024 FOTO MUNJA 43 1

Sanja Stojanović Pesmom za dušu

Naime, Sanja je otpevala numeru Viki Miljković „Tunel“ uz koju su svi uživali, a posebno Peja koji je pokazao neverovatne plesne korake.

To gori, to pršti kakva je to energija!- prokomentarisao je voditelj na kraju njene izvedbe koju možete pogledati u videu na početku teksta.

peja ples
sanja i peja

Podsetimo, Sanja Stojanović postala je poznata nakon što se pojavila u „Zvezdama Granda“, gde je stigla do samog finala, ali je njen talenat za pevanje pao senku nakon što je u javnosti pojavio njen intimni snimak zbog čega je odustala od karijere.

-Generalno ta afera, komentari i medijski naslovi oko iste prate me čitavih 15 godina. Sve mislim proći će nekada, jer ima toliko stvari koje su mi se izdešavale, ali eto, to „moje“ je tako upečatljivo, a ujedno i toliko dosadno, da mi je postalo strašno. Izlizana je priča, ja to ignorišem, više se ni ne iznenadim kad pročitam takve naslove, gotovo svi su isti -istakla je pevačica čiji je razvod podigao buru u javnosti, nakon čega je navodno sa dvoje dece izbačena na ulicu.

– Na to je stavljena tačka i ne bih uopšte da promovišem svoj razvod, već sebe i svoje pesme. Sve što je završeno i čemu je definitivno kraj nema potrebe da produbljujemo-istakla je za Grand.

Sanja Stojanovic PZD SNIMANJE 29012024 FOTO MUNJA 41 1

BONUS VIDEO– Sanja Stojanović – Vruće haljine – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović/Grand,
Autor: S. Čumić