Evo kako poznati slave Svetog Nikolu: Običaji ispoštovani, a trpeze pokazuju kakvi su domaćini (FOTO)

Evo kako poznati slave Svetog Nikolu
Poznati slave Svetog Nikolu

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave Svetog Nikolu, poznatu još kao i Nikoljdan, a pogledajte koje javne ličnosti ovaj dan proslavljaju u svojim domovima i kako su pripremili bogate trpeze.

Svetlana Ceca Ražnatović svake godine ima trpezu koja je dekorisana sa ukusom, a na stolu se nađu razne đakonije kako vole svi njeni gosti. Folk zvezda poštuje tradicionalne običaje, pa je tako i ovoga puta.

CECA SORC SNIMANJE e1684240180465

Viki Milljković dan pre slave proslavila je rođendan, potom ide i Nova godina što znači da će u njenom domu biti veselja više nego kod drugih.

Poznati slave Svetog Nikolu

image 3 2

Pevač Sloba Radanović danas proslavlja krsnu slavu Nikoljdan, a rano jutros objavio je na Instargram profilu svoju suprugu i slavski kolač koji je kako je naveo umesila Jelena.

ipiccy image 6 3

Milica Todorović danas slavi slavu, te je sigurno otputovala u rodni Kruševac kako bi dan provela sa roditeljima, a tim povodom objavila je fotografiju na Instagramu.

-Srecna slava Sv. Nikola svima koji slave! Da ste živi i zdravi! – napisala je pevačica.

image 3 3

Svetog Nikolu slavi i popularna voditeljka Dragana Katić a njen dom odiše posebnom energijom. Ona je objavila sliku uz emotivne reči posebno raspoložena jer joj dolaze njeni najmiliji, kao i najbliži prijatelji.

image 3 4

A kako je Dragana pripremila trpezu za današnji dan govori i fotografija koju je njena dobra prijateljica i koleginica, Grandova voditeljka Vesna Milanović podelila na mrežama.

ipiccy image 7 1

BONUS VIDEO: Milica Todorović u suzama dočekala rođendan

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Saša Popović otkrio da li Marija nastavlja snimanje Zvezda Granda nakon rođenja sina

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K. Munja/ Instagram,
Autor: K.Marković