Dragana Katić slavi Svetog Nikolu, prava idila u domu voditeljke (FOTO)

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 20092023 FOTO MUNJA 7 ok e1696067029106

Sveti Nikola svetac je koji dom Dragane Katić čuva dugi niz godina, a voditeljka je za ovaj dan uvek posebno raspoložena jer u njen dom dolaze njeni najmiliji, kao i najbliži prijatelji.

Dragana je prethodnog dana pripremila svečanu trpezu, a ponos što su već stigla deca na ovaj veliki praznik istakla je i na svom Instagram storiju.

Dragana Katic slavi 2

-Stigla mi deca – napisala je Dragana uz fotografiju sina Bojana.

A kako izgledaju preukusne đakonije koje je Dragana pripremila za današnji dan govori i fotografija koju je njena dobra prijateljica i koleginica, Grandova voditeljka Vesna Milanović podelila na mrežama.

Dragana Katic slavi
Dragana Katić slavi Svetog Nikolu

Dragana Katić ponosna je majka dva sina, blizance Bobana i Bojana, ali je oduvek insistirala da njihov privatni život drži dalje od očiju javnosti. Popularna voditeljka često rado govori o svojim naslednicima, od kojih jedan živi i radi kao arhitekta u Berlinu, dok je drugi krenuo njenim stopama u Beogradu.

BONUS VIDEO: Nije lako biti ja – Dragana Katić – Emisija 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić