Novogodišnja dekoracija kao iz bajke: Pogledajte kako izgleda novi stan Sandre Mladenović (VIDEO)

Kako nam se bliže praznici, tako i u domovima naših poznatih ličnosti vlada novogodišnja atmosfera. Tako je i u domu nekadašnje učesnice takmičenja „Zvezde Granda“ Sandre Mladenović koja je svoj stan dekorisala kao u bajci.

Sandra Mladenovic se preselila u Beograd 8
Sandra Mladenović novi stan

Pevačica se potrudila da okiti jelku kao u bajci, a odabrala je svoje omiljene boje koje je dekorisala uz detalje koji ostavljaju bez daha.

Ovo je inače prva jelka u njenom novom stanu u Beogradu u koji se preselila pre samo nekoliko meseci gde je otpočela samostalni život.

Sandra Mladenović novi stan

novogodisnja dekoracija u domu sandre mladenovic
Sandra Mladenović novi stan

Inače, Sandra je nedavno za Grand otvoreno govorila o životu u Beogradu, a tom prilikom je priznala koliko joj je teško palo odvajanje od porodice.

– I ranije sam provodila dosta vremena u ovom gradu, nekako me je uvek sve vuklo ovde, tako da mi ništa tu nije bilo novo. Više sam se brinula kako će se odvijati moj samostalni život. Ranije sam bila u punoj kući, a sad sve moram sama, ali se ispostavilo kako mi to ne predstavlja baš nikakav problem. Volim da sve spremim, da kuvam, to me opušta i lepše mi je od ispijanja kafa po kafićima – rekla je ona za Grand.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Sandra Mladenović o životu u Beogradu

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A.Milinković