„Psiha je čudo“ Jelena Kostov nakon nesreće okrenula novi list: „Sad sam druga osoba“

JELENA KOSTOV ZGS SNIMANJE 17052023 FOTO MUNJA 5 ok 1
Jelena Kostov nakon nesreće

Poznata srpska pevačica pevačica Jelena Kostov godinama važi za jednu od najpoželjnijih izvođačica na estradi, a nakon nesreće koju je doživela čini se da se njen život potpuno promenio, a kako i sama ističe sada je druga osoba.

Jelena je krajem 2020. godine doživela nesreću zbog koje je mesecima jedva ustajala iz kreveta. Nakon pada sa visine od tri metra u svojoj kući na planini Goliji, pevačica je polomila sedalnu kost.

Hitno je prevezena u bolnicu, a svi prisutni su se prepali od pevačicinih jauka.

8c68408e2dc40c87c9cfdae6a7b76ae3617e5a60

Jelena Kostov nesreća, ovo su detalji

Izvor blizak porodici je tada za domaće medije otkrio da se nezgoda dogodila kada su imali završne radove u kući.

– Sve to što mi se dogodilo me je trgnulo, sada sam neka druga osoba, ne dozvoljavam stvarima koje su nebitne da me iznerviraju – rekla je Jelena za Story, pa dodala:

– Ljubav i podrška naših najbližih je od velikog značaja. Psiha je čudo. Drago mi je što sam shvatila koliko veliki krug prijatelja imam oko sebe. Sve se iskristalisalo u mom životu.

JELENA KOSTOV ZGS SNIMANJE 17052023 FOTO MUNJA 2 ok
Jelena Kostov nakon nesreće

Podsetimo, Jelena je skoro potpisala novi ugovor sa Grand produkcijom, a tom prilikom je izjavila:

Radujem se nastavku saradnje sa dragim ljudima iz Granda i sigurna sam da će moja karijera nastaviti u još boljem uzlaznom smeru. Nisam uopšte imala dilemu kada je reč o novoj saradnji, jer su se i do sada pokazali kao vrhunski profesionalci tokom vođenja moje ranije karijere.

jelena kostov potpisala ugovor sa grandom 2

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Jelena Kostov otkrila kako je promenila život iz korena

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.B.