Katarina Grujić pokidala Cecin zaboravljeni hit (VIDEO)

katarina grujic

Katarina Grujić, nekadašnja zvezda „Granda“, nikad nije krila da joj je muzički idol Ceca Ražnatović, a sad je u emisiji „Nikad nije kasno“ to i pokazala otpevavši njen pomalo zaboravljeni hit.

Pesmom „Ustani, budi se“ iz 1993. godine Katarina je otvorila prošlonedeljni šou veterana i samim izborom iznenadila čak i domaćine ovog popularnog TV projekta.

Katarina Grujić peva Cecin hit

-Retko kad imamo priliku da čujemo od tebe ovakvu vrstu muzike. Je l ‘ to ćerka voli ovo da sluša? – upitala je voditeljka Dragana Katić, a pevačica odgovorila:

-Najviše voli mene da sluša, a ovo je jedna od meni omiljenih Cecinih pesama.

katarina grujic otpevala cecin hit

Svi u studiju bili su oduševljeni izborom pesme koju je daven 1993. godine za Cecu napisala Marina Tucaković, a komplimente na račun Katarininog izvođenja nije mogao da sakrije ni sam autor emisije Žika Jakšić.

-Pa ovo je sjajno. Katarina, svaka čast– rekao je Jakšić, a zatim tkrio kako je na Katarinom početku uticao na nju i svojim savetima joj pomogao da dođe do „Zvezda Granda“.

– Kaća je imala 16, 17 godina, ja sam u Grandu radio kao producent i s obzirom da poznajem njenog oca mog prijatelja Gruju i zove on mene i kaže kako njegova ćerkica Katarina voli da peva i zamoli me da dođu da čujem. Dođu oni u kancelariju i ja vidim da jedva čeka da je pitam da zapeva– rekao je Žika i dodao da je još tad video da ima talenat, da lepo peva, ali je posavetovao da prvo završi školu.

 -Mlada je bila, još je to bilo zeleno,jer neće slabije pevati za dve godine, pa da se prijavi. Posle zove mene Gruja da mi se zahvali. Ona je mene poslušala i tek se kasnije prijavila za „Zvezde Granda“ i napravila sjajnu karijeru – istakao je Jakšić.

0A0A5291

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Filip P.,
Autor: I. A.