Tri horoskopska znaka koja na prvi pogled deluju odbojno i hladno, a gurnuli bi ruku u vatru za vas

aa6851b56bec1e10751e924d7eed9a5799eaf2eb

Često prvi utisak o nekoj osobi može zavarati. Ova tri specifična horoskopska znaka na prvi pogled deluju odbojno, gotovo hladno, ali jednom kada zavirite ispod površine, otkrićete da su spremni gurnuti ruku u vatru za vas. Njihova misteriozna privlačnost krije toplinu koja osvaja srca oko njih.

Vaga

Ključna karakteristika ovog znaka je dobra komunikacija sa drugim ljudima, bilo da se radi o poslovnim partnerima, klijentima, bliskim prijateljima ili rođacima. Vaga teži balansu u svemu. Gleda da svaki konflikt izgladi na miran način. Međutim često se ne udubljuje u emotivnu povezanost, već je fokusirana samo na spoljne događaje. Zbog toga Vaga spada u hladan i pomalo bezosećajan znak.

0f512666924f1229d8c26b78353085f7c8c5909f

Jarac

Jarac je najdisciplovaniji znak koji teži radu i štednji. Krase ga čvrstina i smirenost. Međutim u fokusu su mu isključivo posao, uspeh i novac, zbog toga ignoriše svaki vid sentimentalnosti i topline. Izgradnja dubokih emotivnih međuljudskih odnosa mu nije toliko bitna. Zato i ne čudi činjenica da je svrstan u jedan od najhladnijih i najokrutnijih znakova.

f6799f9bd38a9d1eacb599f15879e14c8d6cafba

Vodolija

Vodolija je najliberalniji u odnosu na sve ostale znakove i teži ka što dinamičnijem životu. Poprilično je otvorena i prijateljski nastrojena. Međutim, zbog netolerancije na ograničenja i stalne želje za nečim novim, nije postojana da izgradi vezu na duge staze, već se to se odvija privremeno i na površnom nivou. Tako da je zbog toga okarakterisana kao znak koji je emotivno nedostupan i distanciran.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Pročitajte i:

Foto: pixabay,
Autor: zadovoljna.rs