Login/Registracija

Beli mesec u Biku donosi drastične promene za tri znaka zodijaka

bik

U susret nebeskom spektaklu koji nam donosi beli mesec u Biku, tri znaka zodijaka se pripremaju za izuzetne promene koje će značajno uticati na njihov životni put. Ova astrološka pojava nosi sa sobom energiju koja će transformisati ljubavne odnose, karijeru i lični razvoj izabranih znakova, obećavajući intenzivne i duboke emotivne doživljaje.

40e5c9c3464b4d2535312dda9a67e4f223af3d97

Ovan

Beli mesec najbolje pomaže Ovnu u njegovim životnim borbama. Ovan je obično aktivan ratnički znak, tako da Beli mesec pomaže da preduzme akciju. Kada se vaša Selena podigne, ovo je znak da preduzmete akciju i kontrolu.

Ljudi će tražiti od vas da ih vodite i da budete avangarda u poduhvatima poput biznisa. Ne zaboravite da se borite iz pravih razloga, a Selenina sreća će biti na vašoj strani. Vodite borbe i preduzimajte akcije u oblastima života kojima vlada kuća vaše Selene.

ovan 2

Blizanci

Beli Mesec će 15. novembra ući u vaš sektor podsvesti i veze sa duhovnim „ja“ – možda ćete bukvalno početi da se borite sa sobom. Na red dolazi analiziranje vaših strahova i onoga što ste potiskivali i niste želeli da primetite. Vrlo je verovatno da ćete napraviti neku vrstu dugog putovanja do mesta koje će vas duhovno unaprediti.

c3bfefc3c0508db53dc51b651fe1e6dc2ce8de32

Devica

Beli Mesec će 15. novembra ući u vaš sektor putovanja i obrazovanja – možda ćete sanjati o nekakvom putovanju koje se ne može ostvariti, ali onda se pojavljuje osoba ili situacija koja ne samo da će vam omogućiti putovanje već će vam naglo proširiti pogled na svet uopšte. Vaši prihodi mogu porasti. Do 14. juna ćete ispuniti i neke ozbiljne finansijske ambicije. Na primer, moguća je kupovina kuće.

Foto: pixabay,
Autor: zadovoljna.rs