Od zlatne čipke zavrteće će vam se u glavi! Prija izdominirala u krcatom „Čairu“, ne zna se da li bolje peva ili bolje izgleda (VIDEO)

Spektakularni početak koncerta Aleksandre Prijović u prepunoj hali „Čair“ u Nišu pokazao je još jednom zbog čega je pevačica zasluženo najtraženija zvezda u regionu. Njen izlazak na scenu propraćen je ovacijama čitave dvorane, a Prija je izdominirala kako pevanjem tako i stajlingom.

0A0A8796 2
Aleksandra Prijović stajling

Pevačica je za početak koncerta u najvećem gradu u jugoistočnoj Srbiji izabrala sjajnu odevnu kombinaciju.

0A0A8824
Aleksandra Prijović stajling

Čipka u bojama belog zlata sa ukusno odrađenim prorezima i ukrašena kristalima davala je izuzetnu dozu glamura, dok je ogrtač u obliku ešarpe dodao savršeni šik element njenoj zanosnoj haljini.

0A0A8842
Aleksandra Prijović stajling

Prija je i na ovom koncertu pokazala da ume da izabere i da iznese različite haljine, a Niš je sa razlogom opčinjen kako Prijinim glasom i pesmama, tako i pevačicinim izborom haljine o kojoj će se sasvim sigurno dugo pričati.

0A0A8855 2
Aleksandra Prijović stajling
0A0A8920 1
Aleksandra Prijović stajling

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović – Koncert – Sarajevo

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Pantelić/Milinković,
Autor: I. Ankić/N. Pantelić