„Plašim se“ Nakon jezivih tvrdnji Aleksandre Mladenović o bivšem dečku, oglasio se Isak Šabanović besan kao ris

oglasio se isak sabanovic 1

Nakon jezivih tvrdnji Aleksandre Mladenović o bivšem dečku oglasio se Isak Šabanović vidno izrevoltiran što se njegovo ime provlači po medijima kada su u pitanju takve teme.

Naime, sinoć je Aleksandra prijavila bivšeg dečka sa kojim se našla u centru skandala, kada je zbog straha za svoju bezbednost pozvala policiju u čijoj je pratnji otišla u stanicu.

oglasio se isak sabanovic

Izvesni mladić je na društvenim mrežama objavio niz dokaza da je u vezi sa Mladenovićevom, a nešto kasnije istakao da je njihovoj romansi došao kraj jer ga je pevačica optužila da se viđa sa drugim devojkama, kao i da je došla do saznanja da je bivšoj devojci lupio šamar.

– Nisam je prevario, niti sam digao ruku na nju! Momak koji joj je udario šamar je Isak Šabanović. Izmišlja da sam joj ukrao novac. Do sinoć smo bili zajedno. Izačao sam sinoć iz stana jer nisam mogao da trpim psihičko maltretiranje  rekao je izvesni Stefan za Informer, nakon čega se za isti medij oglasio i Isak Šabanović:

Samo mene zaobiđite s ovim. Nema šta da demantujem. Ovo me ne zanima!

isak sabanovic 82

Podsetimo, vidno uznemirana oglasila se i Aleksandra Mladenović i do detalja objasnila kroz kakav pakao je prošla zbog ove situacije.

Bili smo zajedno dva meseca. Inače ne dajem informacije o privatnom životu, iskreno smučilo mi se, posle ovoga tek neću davati izjave! Tri dana mi je pretio samoubistvom, zvao me je na video gde mi je pokazivao kako se ubija. Prvi put sam burno odreagovala, išla sam da ga tražim sa mojom kumom. Našle smo ga pio je neke tablete i imao je pištolj kod sebe hteo je sebi da puca u glavu. Danas sam opet razgovarala sa njim, zamolila sam ga da se smiri, rekla sam mu da će sve biti u redu. Čak sam mu našla i lekara. Treći put je danas hteo da se obesi, zvala sam i njegovu mamu. Spavao je ispred moje zgarde u kolima– ispričala je pevačica, a potom dodala:

Loše se osećam, on je veoma nestabilan psihički. Sada se plašim za svoju bezbednost Ne znam šta je u stanju da uradi u besu.

oglasio se isak sabanovic

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Aleksandra Mladenović otkrila kako je smršala

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović