„Srećne majke se savijaju oko unučića i dece, a ja oko pesme“, Lepa Lukić grcala u suzama na koncertu u Beogradu (VIDEO)

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić održala je sinoć solistički koncert u Beogradu, a publiku je rasplakala emotivnim govorom koji je pročitala na samom početku spektakla, dok se u jednom momentu i ona slomila na sceni i pustila suze.

Lepa nije krila emocije, pa je publici priznala da je napisala jednu pesmu gde je sažela ceo njen život, od početka karijere do danas, a ljude su posebno rasplakali stihovi koje je posvetila pokojnoj majci i bratu.

0A0A6106

-Krenula sam od izvora, naišla na dva putića, jedan vodi na kraj sela, a drugi do Beograda. Sreća mi se osmehnula, pesma me je osvojila, odvela me iz rodnig sela, a nije me ni pitala. Kada ste prvu pesmu čuli, mene sa njom zavoleli. Podigli me u nebesa, ja sam to od vas zalsužila, svega sam se odrekla, nikad nisam zažalila samo da bi vama pevala – rekla je Lepa drhtavim glasom i nastavila:

-Druga strofa ide ovako, rodno mesto evo mene, dolazim ti s puno sete, reci svima šta sam bila, neka čuju uspomene. Sećaš li se brata moga, naše majke sirotice, hranila nas i delila, koru hleba sve na pola.

0A0A6504

Koncert je počela pesmom „Srce je moje violina“, a onda su se samo nizali hitovi koje je Lepa snimala proteklih pedeset godina.

Kao specijalni gosti pojavili su se brojni pevači sa javne scene, a sa Lepom su zapevali na Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Ivan Milinković, Zorica Brunclik, Milan Topalović Topalko i Dragica Radosavljević Cakana.

lepa lukic u suzama na koncertu

Posebno emotivan momenat se dogodio na sredini koncerta, kada se Lepa ponovo obratila publici i dirnula sve goste u MTS dvorani pravo u srca.

-Pesma mi je i muž i deca i unučići. Ja se savijam oko pesme, a srećne majke se savijaju oko unučića i zato me razumite, pesma je moj život – kazala je Lepa na ivici suza.

0A0A6413

Publika je Lepu na kraju koncerta pozdravila ovacijama, a ona se rasplakala kada su sve kolege izašle na scenu i sa njom još jednom otpevale njenu pesmu „Srce je moje violina“.

0A0A6466

-To su suze radosnice da znate. Ko je rekao da je poslednji koncert? Da nije vas, ne bi bilo ni mene, hvala vam za sve – rekla je Lepa na samom kraju koncerta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

0A0A6513

Sve detalje solističkog koncerta Lepe Lukić u Beogradu, pogledajte u videu na početku teksta

PRPČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković