Harmonika svira u srce te dira! Siniša Tufegdžić danas ima dvostruki razlog za slavlje (VIDEO)

0A0A2903

Virtuoz na harmonici Siniša Tufegdžić sinonim je za dobru zabavu, a njegove svirke su veoma energične zbog čega je bukiran i nekoliko meseci unapred. Danas međutim Siniša ima veliki povod za slavlje, jer njegov unuk puni 6 godina. Ponosni deda je rešio da obraduje svog naslednika a osim uobičajenih poklona prilagođenih dečijem uzrastu spremio je i nešto veliko – „Kokijevo kolo“.

0A0A2945

Muzičar je naime specijalno za ovu priliku komponovao kolo kojem je dao ime po svom unuku Kosti odnosno Kokiju, kako ga zove iz milja. Siniša je sa članovima svog orkestra snimio i spot koji prati numeru, a sve je premijerno objavio upravo danas, na unukov rođendan.

Harmonika u „Kokijevom kolu“ prosto veze, a moćna „dvojka“ sa šumadijskim koloritom teško da ikoga može da ostavi ravnodušnim jer jednostavno mami na igru.

Siniša je ostao veran svom stilu koje karakterišu ritmične melodije, zbog čega je sa razlogom jedan od najtraženijih muzičara kada je reč o veseljima.

0A0A3039

Muziku i aranžman napisao je lično Siniša, a mastering je uradio Perica Kaluđerović Peruzza, dok je video spot snimljen u režiji Dušana Šljivića.

Spot za „Kokijevo kolo“ možete da pogledate u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić