Rada Manojlović otkrila šta je želela da promeni kod sebe: „Razmišljala sam o silikonima“

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO LUKA 73 ok

Pevačica Rada Manojlović gost je današnje epizode „Zvezde Granda Specijal“ a u razgovoru sa voditeljima emisije Vesne Milanović i Sinišom Medićem otkrila je da je razmišljala da poveća grudi, ali da se predomislila.

-Razmišljala sam o tome, jer kad upadneš u okruženje gde su svi sa implantima, onda jednostavno potpadneš po tome. Ali kada pogledam da je Irina Šajk i mnoge druge manekenke ostale ravne, onda sam ponovo razmislila. Inače mislim da mi kamera dodaje i godine i podbradak, no dobro – ispričala je Rada.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO LUKA 6 ok 1

Pevačica je i zvezda tvitera, i prosto je obožavaju na ovoj društvenoj mreži.

-Počela sam u vreme korone. Bilo je mnogo nelogičnih odluka u to vreme i tada sam počela malo slobodnije da iskazujem svoje stavove i da komentarišem ozbiljnija pitanja. Ljudi su bili u fazonu „Bože vidi pevačica a tako pismena“ Ali ja sam bial vukovac u školi, a i sve čega se dotaknem vlim da izguram do kraja. Ustalom, posle toliko prvih mesta u razmim takmičenjima u školi, a i 2.000 pesama koje drim u svojoj glavi… Treba to znati sve napamet. Inale, da nisam postala pevačica želja mi je bila da budem profesorka srpskog jezika – ispričala je Rada Manojlović u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO LUKA 22 ok

Pevačica je prethodno otkrila i kako gleda na trend slikanja sa roleksima i drugim skupocenim stvarima, koji je uzeo maha na društvenim mrežama.

-Živimo u vremenu. Imam obične drugarice koje se ne bave javnim poslom, i one glume neki lažni život na tiktiku. Sve zajedno jepostalo farsa. Roleks ogu da imam, ali ga nemam. JEdna koleginica, velik zvezda mi je rekla:Rado, moraš da kupiš „bundu, auto i roleks“ da bi bila zvezda. U startu se zna kako da budeš zvezda. MIslim da upravo zbog moje spontanosti i neopterećenosti timezavisi i mojapopularnost. Svi su me zadirkivali jer sam 9 godina vozila pežo 207 koji mogu mnogi da priušte. Mislim da je možda narod opterećen. Kako Madona i Britni Spirs idu u Mek, na primer. Zaista nisam opterećena tim statusnim simbolima – ispričala je Rada.

Foto: L.Cvetković,
Autor: A.Dačić