Tragovi krvi na ruci Barbare Bobak: „Teško je jako, u velikim sam bolovima“ (VIDEO)

BARBARA BOBAK ASMM SNIMANJE 31012023 FOTO FILIP 2

Pevačica Barbara Bobak doživela je ono čega se mnoge njene koleginice pribojavaju. Ona se naime pripremajući se za nastup povredila. Pevačica je očajna i najpre je pomislila da će morati da otkaže večerašnji nastup koji je zakazan u jednom klubu.

-Pretrpela sam veliku povredu. Razmišljam da otkažem nastup… – poručila je Barbara, a na fotografiji koju je objavila vide se tragovi krvi na njenoj ruci.

335992383 1388660925242393 3891672693370314031 n
Foto: Instagram barbara.bobak

Nakon što je sanirala povredu, pribrala se i smogla snage kao pravi profesionalac da nastavi dalje, nadajući se da će ipak sve proći u najboljem redu i da je povreda neće omesti u ranije ugovorenom nastupu.

-Neću da govorim gde smo jer ko treba da zna on zna. Nekako ću valjda uspeti da izdržim sa ovom mojom povredom. Teško je jako, u velikim sam bolovima, ali valjda će to biti sve kako treba – rekla je Barbara.

Pevačicu je očigledno zadesio maler sa povredom, a nedavno je pred našim kamerama govorila i o problemima koji joj se dešavaju, tačnije o aferama, kada je otrkila i da li misli da joj neko od kolega možda smešta te afere i medijeske spinove.

-Vrlo moguće da se to radi, svašta se dešava danas, ništa više ne može da me iznenadi u ovom svetu. Na kraju dana šta god da se desi i kad izađe bilo koja istina, ili neistina, kad neko pokušava da te oblati ili da te upropasti nekim lošim publicitetom, opet je to publicitet. Niko do sada nije bio ugašen, kod nas nije bio obrisan šta god da je uradio, tako da hvala im na publicitetu i to je sve – zaključila je ona.

Foto: Z.K.Munja/Instagram barbara.bobak,
Autor: A.Dačić