ZRAČI POZITIVOM, A KRIJE TUGU! Linda se slomila pred kamerama: „Kajem se što sam napuštala decu“ (VIDEO)

IMG 4425 1

Draginja Jovanović, poznatija kao Linda, doživela je peh u drugom krugu šoua „Nikad nije kasno“, gde je nastupala u duetu sa ćerkom koja je specijalno zbog nje došla iz Italije, i zbog toga čak i zaboravila deo pesme. Ipak, koliko god delovalo da je ovo greška, svima u studiju je to bilo simpatično, ali ne i Lidiji koja se rasplakala nakon nastupa, a sad je za Grand otkrila koji je bio pravi razlog za suze.

-Dobila sam emociju, pa sam zaplakala zbog ćerke. Bilo mi je mnogo drago što je tu, a i pesma je ekstra, dodirnula me je jer se radi o odnosu majke i ćerke– istakla je Linda nakon nastupa.

Originalna na sceni, a i van nje Linda priznaje da je navikla da bude ekscentrična, pogotovo kada je reč o njenom stajlingu, koji iz kruga u krug oduševljava sve.

-To je moj hobi, tašne,cipele, neobične stvari. Ne volim da istu stvar svako ima, uvek sam volela da imam nešto posebno. Nikad nisam volela da iko ima stvari kao ja -istakla je Linda za Grand.

IMG 4423 1

Iako na sceni od početka takmičenja deli savete za srećan život i na sve gleda pozitivno, priznaje da je život nije mazio. Danas joj teško pada što je zarad muzike morala da ostavlja decu samu.

-Ja sam morala da ih napuštam i da idem da radim. Morala sam da ih podignem i da ih hranim, ali mi je žao, ćerka to brani i tvrdi da sam volela mnogo da pevam i da sam htela da imaju više nego što imaju– rekla je takmičarka, a na pitanje da li se kaje zbog toga, odgovara:

-Morala sam da ih ostavim, a ujedno sam pevala i nalazila utehu u pesmi. Mama mi je pomogala dosta u svemu.

Takmičarka je izrazila i žaljenje zbog sina, a koji je pravi razlog pogledajte u videu.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić