Takmičarka sa ćerkicama izvela nastup za pamćenje: TALENTOVANE DEVOJČICE UKRALE ŠOU: “ Savršeno“

IMG 4476

Rokerka koja peva narodnjake i vremenom je zavolela oba žanra, Danijela Jovanović u emisiji „Nikad Nije Kasno“ i ovog puta se predstavila sjajnom stranom numerom kojom je dodtano zahuktala atmosferu u emsiji.

Za svoje drugo pojavljivanje odabrala je pesmu „I feel good“ i još jednom ispunila očekivanja žirija.

0A0A2612

Danijela iskoristila si sjajno svojih par minuta na sceni i sve si otpevala baš kako treba, savršeno i zaista mislim da se posle ove pesme svi osećaju odlično, tako da bravo za izvođenje– obrazložio je Mare, a ni Andreana nije krila oduševljenje.

Odlična, preodlično, prenela si taj good feeling svaka čast- dodala je Čekićka,

Ne zna se ko je više kidao, ti ili orkestar. Da ste se pojavili u bilo kom klubu ja bih tu bio gost i ostao– rekao je Nikola.

IMG 4487

Žika je pohvalio orkestar na koji je posebno ponosan za ovo izvođenje, a posebno Ranka koji je istovremeno i bubnjar i perkusionista i svira trubu, ali i Nikolu koji svira i saksofon i klarinet, dok su pohvale nastavile da se nižu pa je Andreana dodala gitaristu, Mare violinistu, a Nikola bekvokale, nakon čega su sve ponaosob predstavili uz gromoglasan apalauz.

0A0A2623

Ovo prilikom pozdravaljamo gospodina Sofronijevića koji je dao pečat svojim prisustvom u emisiji i naravno zbog velikog posla nije mogao više da odgovori terminima snimanja i bilo je priče o orkestru, ali uspeli smo ja i Joca da saberemo jednu divnu ekipu koja je i muzički obrazovana i mladi i lepi i fenomenalno sviraju, dakle što se mene tiče ovo je najbolji orkestar na ovim prostorima. Svirali su na mom rođendanu i položili ispit– rekao je Žika.

IMG 4496

Jakšić je predstavio Danijelinog supruga, a posebnu pažnju posvetio je ćerkama Nikolini i Mariji koje sviraju violinu i pohađaju muzički internat, a koje su sa mamom večeras otpevale „Mladiću moj“ kada su ceo studio digli na noge.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić