Krstinja otkrila da li joj se muškarci udvaraju od kada se PREPOLOVILA, pa pomenula UDAJU

a6fb88a6e22d8448ac4526363f0bca6c18e67305

Pevačica koja je do sada imala najveću transfoprmaciju fizičkog izgleda u odnosu na sve ostale „Zvezde Granda“ Krstinja Matanović dalje vredno trenira i puni baterije jer kako kaže u narednom periodu čekaju je obaveze koje se tiču njene muzičke karijere i novi projekti.

I dalje aktivno treniram, kilogrami sami idu dole. Želim da skinem još nekoliko i da stanem. Mogu da kažem da se sada zaista lepo osećam – otkrila je zaljubljena pevačica.

U svemu tome nesebičnu podršku pruža joj partner sa kojim je mesecima uživa u skladnom odnosu, a otkrila nam je i da li joj se sada više nego ikada udvaraju muškarci.

Verovatno da ima onih koji žele da mi se približe, ali ja tome ne pridajem važnost. Maksimalno sam posvećena svom muškarcu. Uživam u ljubavi i ne vidim druge zaista – obajsnila je Krstinja.

S obzirom da je pevačica nedavno na jednoj svadbvi uhvatila bidermajer, pitali smo Krstinju da li su ona i njen dečko spremni za naredni korak u vezi.

-Jeste, uhvatil sam bidermajer na svadi i bilo je veoma simpatično, a ja tako i voli. Što se udaje tiče sve ide svojim tokom – objasnila je pevačica.

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: I. Grk