SUZE SAME IDU: Nenad Milevski posvetio pesmu pokojnom Džeju (VIDEO)

Capture 6 31

Pevača Nenada Milevskog publika je upoznala u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, a još tada je zbog neobične boje glasa dobio laskavu titulu naslednika Džeja Ramadanovskog.

On uspešno, i bez puno medijske pompe gradi muzičku karijeru, a juče je objavio i novu pesmu pod nazivom „Poslednja nedelja“ koju je posvetio upravo svom pevačkom idolu.

Balada satkana od emocija i kafanskog dugha, već na prvo slušanje daje onaj dobar stari zvuk koji je godinama pevao Džej, a Nenad je dao sve od sebe da prenese ona najdublja osećanja.

-Jednom kada ode vratiti se neće, ne čekaj ga ženo, pali za njim sveće. Život kratko traje, svi su tu ponekada, vetrovi ga lome sudbino prokleta – glasi refren ove emotivne numere.

Capture 6 32

Reči cele pesme su prožete naslovima Džejovih pesama, a ispod videa su se samo nizali komentari, a publika nije mogla da zadrži suze.

-Bravo majstore, Ovo je predivno, Kakva emocija, Svaka čast Nenade – samo su neki od pregršt pozitivnih komentara.

Nedelja i svi ste tu, a mene s’ vama nema. Skoro je dve godine kako nas je napustio Džej Ramadanovski. Njegove pesme nisu zaboravljene, on nije zaboravljen! Nenad Milevski čuva usponemu na pokojnog kolegu, a njemu je čak posvetio i pesmu koja je upravo ugledala svetlost dana. „Poslednja nedelja“ je na YouTube-u. Pokušajte da zadržite suze!

Foto: youtube/grand,
Autor: A. Milinković