Login/Registracija

Zvezde Granda za Snežanu imaju POSEBNO ZNAČENJE: „Uželela sam se“

Već godinama unazad Snežana Đurišić krasi jednu od mentorskih stolica najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Čini se da je leto projurilo, a nova sezona snimanja je na korak od nas te Sneška ne krije da se druženja i potrage za novom zvezdom itekako uželela.

– Onda kada svi odmaraju ja tada najviše radim. Ugrabim neki međuprostor i onda šmugnem. Zaista sam se uželela takmičenja, naših viđanja i upoznavanja novih talentovanih ljudi, ali eto, bliži se septembar – priznala je pevačica.


Zvezde Granda zaista imaju posebno značenje za Snežanu budući da je poziv Saše Popovića i Lepe Brene da bude deo ovog šoua naišao u najtežem periodu njenog života. Nakon smrti supruga sa kojim je uživala punih trideset i šest godina i bolnih momenata, samo takmičenje i kolege sa kojima je sve delila svakodnevno su joj mamile osmeh što joj je u tom periodu izuzetno značilo.

– Zahvalna sam im što su me pozvali i rekli da moram da dođem. Nisam bila za to jer mi nije bilo ni do čega. Jako mi je bilo teško da se transformišem i smejem kada mi nije do smeha, međutim vremenom sam lakše podnosila. Tačnije nije mi bio napor i tada sam shvatila da mi je to zaista pomoglo da lakše izguram to breme- istakla je.


Osim što se publika uželela da je vidi kraj malih ekrana, uželela se i njenog solističkog koncerta s obzirom da se o poslednjem i dalje priča.

– Nisam razmišljala na tu temu, ali videćemo, Bože zdravlja. Nema ništa posebno novo trenutno kod mene, a ja gledam da za kocert postoji neki povod, a ne da povod bude samo to što ja postojim kao pevač- rekla je Snežana.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović