Kapa dole: Ekipa emisije „Nikad nije kasno“ u nikad viđenoj atmosferi poslala najlepšu poruku svetu: „Bravo“ (VIDEO)

0A0A3369

Praznici su rezervisani za porodicu, a kako bolje da provedete nedelju veče nego uz veselu ekipu, dobru muziku i emsisiju u kojoj uživaju sve genarcije „Nikad nije kasno“.

Domaćin Žika Jakšić zajedno sa Draganom Katić i Sašom Miloševićem Maretom potrudiće se da ovog Uskrsa uživate u kao nikada do sada, a u tome će im pomoći Ceca Ražnatović i Mima Karadžić, ali i Bojana Barjaktarević, Zorana Mićanović, Stefan Petrušić i Mira Mirković koji će pevati sa veteranima u revijalnom delu.

0A0A3888

Iako ste navikli da ova emisija prenosi najlepše emocije, oni su još jednom dokazali zbog čega nose titulu najemotivnijeg šoua u regionu.

Naime, uoči Uskrsa Žika Jakšić odlučio je da na veliku scenu izvede deo publike i pevače koji tokom emisije sede pored njega i zapeva dečiju pesmicu sa snažnom porukom „U svetu postoji jedno carstvo“, a njemu se pridružio i Mare što je oduševilo ceo studio koji ih je horski ispratio.

Capture 3 13

Naravno, Mare nije mogao da odoli a da ne poentira, pa je tako otpevao svoju izmenjenu verziju ove popularne pesme.

U svetu postoji jedno carstvo u njenu nikad nije kasno, za njega nikad nije kasno– otpevao je Milošević dok su se čuli uzvici: „Bravo“.

Pozitivnu energiju vam prenosimo u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić