Keba doveo žiri do suza: Pevač ove subote sve oduševio u bekstejdžu, a o jednom potezu svi pričaju (VIDEO)

Večeras kao i svake subote očekuju vas iznenađenja ali i mnogo dobre zabave u najgledanijem muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ koje je na programu od 21 sat na TV Pink, a da nas očekuje još jedan odličan šou bilo je jasno u bekstejdžu pred snimanje ove epizode.

zvezde granda bekstejdž

Na opšte iznenađenje u bekstejdžu se neočekivano među prvima pojavio Miroljub Aranđelović Kemiš koji je sa svojim kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem srdačno ispričao, a nisu izostali ni zagrljaji. U isto vreme njegov zet Miloš Vujanović uveliko se pripremao, a mnogi su se pitali šta on radi na snimanju „Zvezde Granda“.

zvezde granda bekstejdž keba

Marija Šerifović i Ana Sević su se smejale do suza, a onda je lepa voditeljka rešila da sedne i da izvrši poslednje priprema pred izlazak na scenu.

zvezde granda bekstejdž keba doveo žiri do suza

Dragan Kojić Keba je prišao da se javi Mariji Šerifović, a zatim je seo kod Saše Popovića, Snežane Đurišić i Voje Nedeljkovića gde su razgovarali o takmičarima.

zvezde granda bekstejdž keba doveo do suza

Keba doveo do suza kolege iz žirija

Keba se zatim sređivao za veliku scenu, izvadio je svoje ogledalce iz džepa kako bi se pogledao, ne bi li se uverio da je sve u najboljem redu, a zatim se uputio ka svojim kolegama koje su ga već čekale u stolicama, svi su bili vidno raspoloženi i sa velikim nestrpljenjem su čekali početak snimanja.

zvezde granda bekstejdž keba voja i popović

Viki Miljković, Aleksandar Milićević Mili, Ivana Peters i Dragan Stojković Bosanac aplauzom su pozdravili Kebu koji se do poslednjem momenta gledao u ogledalce, a zatim je ustao iz stolice, pa se zahvalio kolegama koje nisu skidale osmeh sa lica.

Ogledalce je bilo neizostavno

Niko nije ostao ravnodušan na ponašanje Dragana Kojića Kebe, a o njegovom gledanju u ogledalce svi su pričali.

zvezde granda bekstejdž ogledalce

Ovo je samo mali deo onoga što se dešavalo u bekstejdžu pred večerašnju emisiju „Zvezde Granda“ koja je na programu od 21 sat na TV Pink.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S.Stojanov