Login/Registracija

Zvezda Granda TEŠKO podnela RAZVOD: „Bilo mi je UDARNIČKI“

Iako se na scenu vratila u nikad boljem izdanju i nedavno predstavila pesmu „Vozi, vozi“ koja je osvojila srca publike, iza pevačice Bilje Marković je izuzetno težak period. Mada je svoju sreću nakon razvoda ponovo pronašla, ne krije da joj je trenutak rastanka od bivšeg muža jedan od najtežih.

– Najteži trenutak u životu je svakako gubitak voljene osobe, ali kod mene i razvod. To su nekako bila za mene baš dva udarnička momenta- iskrena je pevačica.

Oduvek važi ona čuvena da „prva ljubav zaborava nema“ te se i Bilja prisetila svoje prve još iz perioda đačke klupe.

– Prva velika ljubav, joj (smeh). Možda je bila u petom razredu, ali to je više bila simpatija. Tada sam baš bila zaljubljena, orvi put ali baš onako jako- prisetila se bivša učesnica „Zvezda Granda“.

Posao pevačica podrazumeva mnogo odricanja, ali i veliki broj udvarača, te nam je Markovićeva otkrila kako se njen drago nosi sa tim.

– Ljubav i podrška mogu da promene ženu, definitivno! U principu moj Marko je na neki način u mojoj branši, nemamo problema, lepo se slažemo oko svega. Znate kako posao je posao, a kuća je kuća. Ta dva ne treba mešati, a podrška partnera svakako mora da postoji jer sve počinje od dobre zajednice- istakla je.

POGLEDAJTE I

„Mladoženja je bio više uz mene nego uz ženu“ priznala pevačica, a razlog je NEVEROVATAN

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena/ Instagram,
Autor: J. Jović