Login/Registracija

Zvezda Granda slavila u PATIKAMA, nije ispuštala MIKROFON na sopstvenom rođendanu (FOTO)

Zvezda “Granda“ Milica Čikarić, koja se proslavila u istoimenom takmičenja 2019.godine kada je završila na visokom, drugom mestu, sinoć je proslavila svoj 21. rođendan.


Pevačica je naime organizovala gala proslavu, kao i skoro svake godine do sad, i to u jednom restoranu sa bazenom gde je okupila svoje prijatelje i porodicu koji su slavili do kasno u noć.

Za ovu priliku Milica je odabrala kratku, zelenu haljinicu sa karnerima, dok je na nogama, što je iznenadilo mnoge, imala obične bele patike u kojima je ceo rođendan mogla neometano da đuska i provodi se, a da joj pritom bude udobno.

Na samom početku rođendana goste je zabavljao DJ, dok je kasnije ulogu zabavljača preuzeo bend pevajući najveće hitove domaće muzike u kojima su svi uživali.

Iako su mnogi pretpostavili da će se u nekom trenutku i slavljenica latiti mikrofona, niko nije očekiva da će većinu vremena baš ona i pevati, čime je još jednom dokazala da bez muzike ne može.

Čikarićeva je nizala hitove Milice Pavlović, Stoje, Aleksandre Prijović, pa čak i grupe Miligram, a u njenim interpretacijama su uživali svi prisutni.

Tačno u ponoć, Milici je bend zapevao pesmicu “Danas nam je divan dan“ a slavljenica je duvala svećice na rođendanskoj torti, na kojoj su se još nalazile prskalice i vatromet.

POGLEDAJTE I:

Nekda ljute PROTIVNICE u takmičenju, a sada NAJBOLJE DRUGARICE i zajedno u provodu! (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac