Login/Registracija

Zvezda Granda OTVORILA DUŠU o najvećoj promeni: “ Posle 19 godina, odjednom sam OSTALA SAMA“

Jedna od predstavnika Crne Gore u finalu najpopularnijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“ Tamara Živković pre nekoliko godina zamenila je rodni Kotor prestonicom Srbije.


Zbog upisane Muzičke akademije, Tamara se pre više od tri godine preselila u Beograd, te je sada suncem okupan bokokotorski zaliv prošlost, zbog čega joj je ponekad veoma žao.

– Fali mi more, fali mnogo ali moram priznati da sam se već navikla. Navikla sam se na brz život u Beogradu. Zimi je definitivno u Kotoru jako pusto, a ovde mi je lakše i lepše zimi. Ali leti naravno ,najlepše je u mom Kotoru- rekla je Tamara čiji smo dom posetili ovog leta što možete pogledati OVDE.

Devojački stan u kome je živela sa roditeljima i mlađom sestrom nije bilo lako napustiti, a sve obaveze koje su nekada bile samo mamine, sada su pale na nju.

– 19 godina sam živela u punoj kući a sada sam odjednom sama. Sama moram da čistim, kuvam, perem, mislim o svemu, što u Kotoru nisam morala. Nije mi bilo lako, ali ja i nisam osoba koja će sebi priznati da joj je teško, samo ubedim sebe da mi je lepo– priznala je Živkovićeva.

Ipak, trogodišnji samački život prekinuo je dolazak njene sestre Jovane u Beograd, sa kojom će sve biti drugačije i lakše.

– Upisala je Pravni fakultet i sada živimo zajedno. Jako se lepo slažemo tako da je sad sve bolje– istakla je Tamara.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ T. Bogavac/ I. Ankić,
Autor: T. Bogavac