Login/Registracija

ZVEZDA GRANDA otkrila najveću TAJNU: “Krišom sam GLASALA ZA SEBE, plašila sam se plasmana“

Atraktivna Nišlijka Kristina Nina Jovanović proslavila se u takmičenju “Zvezde Granda“ koje su joj donele veliku popularnost i mnogo zakazanih nastupa zbog odlične atmosfere koju napravi gde god se pojavi.

Ipak, mlada pevačica ne može a da se ne priseti svojih muzičkih početaka koji datiraju iz perioda osnovne škole, kada se samoinicijativno prijavila za učešće u jednom šou programu.

– Bilo je na ART televiziji u Nišu, bio je neki karaoke šou, mami i tati sam samo saopštila da sam se prijavila, a oni su se složili da idem. Pošto nisam znala kako to funkcioniše, dete ko dete, bojala sam se da ne budem poslednja i onda sam krišom od kuće zvala da glasam za sebe. I tad napravim račun za fiksni telefon nešto 12 hiljada, moji poludeli, a meni je samo bilo bitno da prođem dobro- kroz smeh je otkrila Nina.

Iako je sada prepoznatljiva po tome što izvodi prave narodnjake, nekada je situacija bila drugačija, i u moru folk hitova koji su se tih dvehiljaditih pojavili, ona je odabrala da peva Mariju Šerifović.

– Na tom takmičenju sam pevala “Molitvu“ i “U nedelju“ ali nisam bila nešto najbolje plasirana. To su mi u tom dobu bile dve omiljene pesme -ispričala je pevačica.

Nina ističe da joj ni pomenuti šou ali ni “Zvezde Granda“ nisu bila jedina pojavljivanja u životu, već je sreću okušala čak nekoliko puta na različitim takmičenjima.

– Gde god sam se prijavljivala i učestvovala ja sam pevala zabavnu i stranu muziku i uvek sam osvajala prvo ili drugo mesto,. Mnogi ne veruju ali i dan danas privatno obožavam da slušam pop muziku- rekla je Nina.

POGLEDAJTE I:

Nina Jovanović priznala da je POREDE SA KOLEGINICOM, pa najavila zajednički DUET!

Pevačica otkrila kako je BEZ DIJETE IZGUBILA KILOGRAME nakon porođaja: „Nisam karakter, ali…“ (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac