Login/Registracija

Zvezda Granda objavila fotku BEZ ŠMINKE, pa usledila NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA (FOTO)

Kada pomislite na bivšu učesnicu „Zvezda Granda“ Mariju Gruevsku sigurno su vam prvo na pameti kreativni nastupi i neverovatni performansi. Od samog pojavljivanja na Grandovoj sceni trudila se da bude posebna i drugačija u čemu je nesumnjivo uspela, međutim sada je rešila da je upoznate i u drugačijem svetlu.


Naime, pevačica je na svom Instagram profilu objavila video gde je uporedila sebe kako izgleda u potpuno prirodnom izdanju bez šminke i kada se sredi i tansformiše samo kako ona ume.

Nema mnogo pevačica hrabrost da na društvenim mrežama objavi fotografiju bez frizure i velikom količinom šminkem sa kojom smo navikli da ih viđamo na malim ekranima.


Da li vam se dopada Marija kada je potpuno prirodna?

Podsetimo Zvezda Granda je nedavno objavila novu numeri i spot i tom prilikom za prtal Grand Online otkrila da joj je ideje za nastupe i spotove uglavnom daje tata.


– On će uvek da bude deo moje karijere. Ovaj spot je neki vid završetka onoga što sam počela u tamičenju, Ali sad spremamo još jedan spot koji će biti još kontraverzniji, s tim što ne bih još ništa otkrivala- mistična ostaje Gruevska.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović