Login/Registracija

ZVEZDA GRANDA iznenadila: „Zaljubljena sam i opčinjena“, javila se koleginica: „Hoću i ja“

Od početka njenog učešća u „Zvezdama Granda“ Sanja Vasiljević krila je svoj prvivatni život od očiju javnosti, ali je često isticala da je veliki zaljubljenik u prirodu i životinje. Već godinama ima kućnog ljubimca, šnaucera po imenu Sara koju tretira kao član porodice i čije fotografije najčešće delim putem društvenih mreža. 

Inače i njena starija sestra je veterinarka, dok njena majka poseduje salon za ulepšavanje pasa, pa je očigledno od koga je nasledila ljubav prema psima. Međutim,  pevačica se nedavno pohvalila da ima novu ljubav. 

– Kakvu sam boginju upoznala danas!  Ovo je Vana, prelepa, prepametna, predobra maca mojih drugarica. Devojke, hvala vam na gostoprimstvu i vremenu provedenom sa ovim anđelom. Potpuno sam zaljubljena i opčinjena – napisala je pevačica u opisu nekoliko fotografija sa mačkom koja je sudeći po komentarima oduševila njene pratioce. Ali posebnu pažnju privukao nam je komentar njene koleginice Marine Stefanović koja je takođe zaljubila na prvi pogled.

– Aaaaaaaaaaa! Želim je! -poručila joj je koleginica. 

Inače, Sanja nikad javno nije govorila o svom ljubavnom životu, te malo ko zna da je već 12 godina u vezi sa kolegom Zoranom Radivojevićem Kešom.

– 11 godina zasmejava me do suza ovaj ludi Strelac – objavila je Sanja prošle godine, a brojni pratioci stavili su emotikone srce i komentar da je to ljubav. 

 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić