Login/Registracija

Zvezda Granda BROJI SITNO do porođaja, evo koje MOĆNO IME će dati naslednici

Nekadašanja zvezda „Granda“ Tamara Selimović čeka svoje prvo dete sa 15 godina starijim kolegom i verenikom Emirom Habibovićem, a za Grand Online otkrila je kako podnosi drugo stanje. 

Bez obzira na velikii generacijski jaz, budući roditelji svakim danom sve više uživaju u ljubavi i zajedničkim trenucima i sitno broje do dolaska bebe koja je kruna njihove velike ljubavi. 

– Ušla sam u deveti mesec i svaki dan očekujemo, inače mi je termin 14. juna – kaže Tamara za Grand Online i otkriva kako podnosi poslednje dane trudnoće, ali i koliko ju je drugo stanje promenilo.  


– Sve je u najboljem redu, hvala Bogu! Mnogo sam se promenila u faci, a inače se nisam puno ugojila, samo sam nekako otečena, ali ja ću to uskoro sigurno vratiti u normalu – ističe pevačica koja je za naš portal otkrila i koje ime dati naslednici.

– Odlučili smo da će se devojčica zvati Ariana -kaže ponosna mama. Inače, ovo ime izvedeno je od grčkog imena Aries, što znači junački, ratoboran. 

Podsetimo, ljubav između Tamare i Emira desila se već pri prvom susretu koji se dogodio zahvaljujući zajedničkim prijateljima. Pevač je svoju izabranicu zaprosio na Dan zaljubljenih, nakon čega se zaljubljeni par našao na meti kritika zbog velike razlike u godinama. 

Iako su ih u javnosti osuđivali, Tamara i Emir čvrsto su branili svoju ljubav i tako stali na put negativnim komentarima. 

– Čovek treba da bira ono što je njemu dobro. Ja Tamaru nisam sreo na tezgi ili nastupu, specifično smo se upoznali, videli smo se jednom dvaput, sedam meseci smo se zabavljali a onda sam odlučio da je ona žena za mene. Ipak sam ja iskusniji i treba da bude pored mene. Slažemo se i volimo– rekao je nedavno Emir za Grand.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić