Login/Registracija

ŽURKA JE POČELA! Podigle sve na noge, a onda je Svetlana slavila direktan prolazak (FOTO)

Svetlana Đukić učestvovala je u duelu u trećem krugu sa Dianom Mihajlović. Prva se predstavila pesmama „Dočekaj me sa osmehom“ i „Opatica“, dok je druga izabrala numere „Da mi je znati“ i „Romale, romali“. Diana je uz drugu pesmu uspela da podigne članice žirija na noge, a uz nju je sve vreme plesala i Jelena Karleuša. Uprkos odličnoj atmosferi koju je napravila osvojila je četiri glasa, dok je Svetlana nagrađena sa sedam i plasirala se direktno dalje.

„Ti si ozbiljan kandidat u ovoj sezoni za narodnu muziku. Iz kruga u krug si sve bolja“, rekla je Marija Svetlani dok je Diani rekla kako njen nastup nije bio njena šoljica čaja. 

33a907f1bd51975bcfc69e77b501f10e1db2a686

„Svetlana je pokazala takmičarski duh. Isplivavaš iz pozadine svojim talentom i glasom i još malo ti nedostaje da se oslobodiš. Diana je prvu pesmu otpevala mnogo dobro. Glasala sam za obe, ali prednost za Svetlanu jer je pevala narodnjake“, rekla je Ana. Prema Lukasovom mišljenju obe su bile dobre. 

„Svetlana pokidala si kako si večeras pevala. Ova muzika može da mi se sviđa samo kad neko tako dobro peva kao ti. Diana ti si bila u prvoj pesmi dobra, a u drugoj ti je nedostajala energija kakvu ima Ana Nikolić“, rekla je Jelena. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić