Login/Registracija

ŽRTVA PREVARE Željki Jurišić lažan Fejsbuk profil napravio pakao od života

Željka Jurišić koja važi za jednu od najboljih pevačica narodne muzike u „Zvezdama Granda“ već neko vreme proživljava hajku koja se protiv nje vodi na društvenoj mreži „Fejsbuk“. Preko lažnih profila nepoznate osobe svakodnevno plasiraju izmišljene vesti o kandidatkinji 11. sezone najpopularnijeg takmičenja. 

„Strašno šta sve o meni pišu. To su notorne laži! U jednom momentu sam bila na ivici nervnog sloma“, kaže na početku razgovora vidno potrešena pevačica i objašnjava da od kako je počela da se takmiči pojavilo se nekoliko lažnih profila na Fejsbuku sa njenim imenom. 

„Jedan od njih pod nazivom Željka Jurišić broji preko 28.000 ljudi. Sa tog profila objavljuju se lažne vesti da sam odustala od takmičenja, potom da sam ružno govorila o Jeleni Karleuši i Ani Bekuti, do toga da traje nagodba za koliko novca i lajkova mi se nudi da se vratim u takmičenje. Šokirana sam tolikom količnom izmišljotina koje neko plasira o meni. Pokušavala sam sama ali i sa svojim prijateljima da prijavim profil ali nismo uspeli da ga uklonimo“, kaže Željka. Šemsina naslednica, kako je još zovu, kaže da ništa od toga što se objavljuje na tom profilu nije istina i da se ona i dalje takmiči. Međutim, takve iskonstrusane priče su otišle predaleko jer su „meta“ postali i članovi njene porodice.

„U sve su upleli i bivšu ženu mog muža ali su objavili priču sa lažnom osobom. Sve je otišlo predaleko! Ovim putem želim da obavestim javnost da ne veruje u sve što pročita o meni“, kaže Željka.  Zašto se Željka udala u 38. godini i ko je njen suprug možete pogledati OVDE, a šta je pevala na svojoj svadbi poslušajte OVDE. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić