Login/Registracija

Zorja napravila RIZIČAN potez: „Boli me uvo ako misle da sam SMEŠNA“ (VIDEO)

Vredno i ambicozno, pevačica Zorja Pajić korača u predstojeće leto i najavljuje čak dve nove pesme– jednu autorsku na kojoj je radila sa suprugom Lazarom Pajićem, dok je drugu dobila na poklon od radija S, sa kojom će se predstaviti na festivalu “Skale“ u Crnoj Gori krajem juna meseca.

Za autorsku pesmu “Solo“ odlučila je da snimi i vrhunski spot, te okupila čitav tim profesionalaca kako bi sve ispalo baš onako kako je zamislila, a na samom setu našla se i ekipa našeg portala.


– Lazar i ja smo počeli intenzivno da radimo na ovoj pesmi odmah nakon Evrovizije ali ona postoji već tri godine. Bili smo ceo mesec u Nemačkoj i radili na tome, a onda su me zvali sa radija S i pitali da li imam novu pesmu. Ja kažem da imam a oni mi saopštavaju da imam još jednu, tačnije da će mi je pokloniti za “Skale“ a pesma se zove “Lavine“. Jako sam uzbuđena jer su obe pesme super i obe su nekako ja– rekla je Zorja.

A na “Skalama“ u Crnoj Gori dobro poznata ekipa sa kojom je mlada Zorja već sarađivala i družila se tokom takmičenja za Pesmu Evrovizije, što joj je posebno drago.


Biće Angelina, Sara Jo, Ivona, Lift i mnogo drugih. Iskreno, pored svog druženja i festivala, najviše se radujem da umočim noge u slanu vodu (smeh). Mama i brat su uplatili aranžman u trajanju mog boravka tamo, dok sestru vodim kao asistenta- otkrila je ona.

Kako veliki perfekcionista u šta smo se uverili mnogo puta, Zorja ni sada nije krila skeptičnost po pitanju uspeha njene nove pesme, za koju smatra da će publika ili obožavati ili otpisati.


– Smatram da sam istupila iz komfor zone i napravila rizičan potez sa ovom pesmom “Solo“, ali jedva čekam da vidim reakcije. Lazar mi daje mnogo podrške i samopouzdanja, mi smo faktički jedna osoba. Da nema njega ne bih ni želela sve ovo, tj ne bih se ovoliko trudila, pumpa mi energiju kad smo zajedno– objašnjava zvezda “Granda“.

Osim same pesme, još jedan novitet kod Zorje biće i njeno đuskanje u spotu sa timom profesionalaca, koje do sada nije pokazala na velikoj sceni.

– Volim da đuskam strašno ali nisam imala samopouzdanje u takmičenju da uzmem neku pesmu za đuskanje, ali sad me nekako boli uvo, u tom smislu da li ću nekome da budem smešna, ja to volim, ja ću to da radim. Moram da vežbam i da počnem, ne mogu da čekam da to prvo bude savršeno– istakla je Zorja.


Kako je od finala takmičenja “Zvezde Granda“ do danas ostvarila skoro sve što je zamišljala, ne čudi nas činjenica da pevačica priprema i koncert koji najavljuje za kraj ove ili početak naredne godine.

– To mi je neki plan. Koncert koji će biti audio-vizuelni doživljaj, da kad neko dođe kaže: “Pevala je i plesala je, i bilo je glumaca, muzičara, videa, pevali su njeni učenici“. Želim da kad dođeš da ti ne bude dosadno ni pet minuta- zaključila je Zorja.

Za sve što radi veliku podršku dobija i od nekadašnjeg mentora Aleksandra Milića Milija, koji je trenutno neupućen u ono što Zorja radi, ali pevačica ne sumnja da će nakon premijere novih projekata stići njegov poziv.

– Čim bude video zvaće me i podržati kao i uvek u svemu. Zvaće da pita kako je sve prošlo, da li sam zadovoljna i slično. Tako me je zvao i nakon Evrovizije, na koju me je on i nagovorio– rekla je ona.

Ceo intervju sa Zorjom i atmosferu sa snimanja spota, pogledajte u videu ispod:
Foto: L. Cvetković,
Autor: T. Bogavac/ J. Jović