Login/Registracija

Zorana Mićanović ŠOKIRALA Nadicu Ademov, pevačica OPSOVALA pred kamerama (VIDEO)

Iako mnogi misle da se svi pevači međusobno poznaju, istina je potpuno drugačija. Užurbani tempo života i rada, različiti termini snimanja emisija i drugi faktori svakako utiču na to da se pojedine estradne zvezde nikad i nisu srele uživo.

Jedan do primera su Nadica Ademov i Zorana Mićanović čiji se prvi susret dogodio ove nedelje u Grandu, a naša kamera zabeležila je njihovo upoznavanje, kao i razgovor dveju pevačica koje očigledno imaju mnogo toga zajedničkog. 


– Kako lepa devojka? Koliko imaš godina? – pitala je Nadica Zoranu, a nakon što je odgovorila da ima 17, pevačica se šokirala.

– Stop, seci! Čekaj, bre, ti nisi punoletna? – bila je iznenađena pevačica, ali je usledio spreman odgovor novinara da ni sama nije bila punoletna kad je počela da peva i da se takmiči u „Zvezdama Granda“. 

Zorana joj je objasnila da se u takmičenju pojavila sa 16 godina, ali da je počela da tezgari već sa 12, što je opet šokiralo njenu stariju koleginicu, te iskrenu reakciju nije mogla da sakrije.

– Jaoj, pa ona je i pre mene počela da tezgari (smeh). Ja sam sa 14 godina prijavila, sa 16 sam počela da radim. Pa dobro, samo napred – poručila joj je i dalje držeći se za glavu.


Kao starija i iskusnija koleginica Nadica je Zorani dala i savet kako treba da se ponaša ubuduće. 

– Samo da budeš svoja i pametna, da ne daš nikome da je iskorišćava i da maksimalno iskoristiš svoj talenat. Ako budeš slušala druge i ako ti drugu budu govorili šta da radiš, onda si ga naj…biiip – poručila joj je Nadica, na čemu joj se Zorana zahvalila i istakla da je ceni kao pevačicu.

– Volim da slušam kako Nadica peva romske pesme, a omiljeni mi je onaj miks koji je popularan na Jutjubu. Svakako volim da slušam i gledam i njene snimke iz emisija gde peva uživo i šta da kažem za nju sem da je pevačina – istakla je Zorana, što je njenu koleginicu dirnulo.


– Vidiš ti to, hvala Bogu da više nema sujete među nama – prokomentarisala je Nadica, pa sočno opsovala. 

Kako je izgledalo upoznavanje pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić