Login/Registracija

Žiri RAVNODUŠAN, Mili promenio skoro IZVESNU SUDBINU TAKMIČARKE

Takmičarka Jovana Šćekić (27) iz Bijelog Polja svoje predstavljanje u večerašnjoj emisiji počela je jednom od ne tako uobičajenih pesama u našem takmičenju „Sveti Vasilije Ostroški“ dok joj je drugi izbor bila pesma „Rano“, jedna od popularnijih numera koju vrlo često možemo čuti u beogradskom noćnom životu.

Ipak, nije uspela da  ostavila veliki utisak na žiri pa je kandidatkinja ostala bez ijednog glasa.

Prema rečima Marije Šerifović, ovaj nastup nije bio ni za panik, a ni za glas, sugerišući da je ovakav odabir pesama uticao na ovakav ishod.

– Svu tu energiju koju ti možda i osećaš sama sa sobom dok izvodiš tu numeru, nisi uspela da je na pravi način preneseš i na sve nas– završila je Marija .

Snežana Đurišić je podržala Marijino mišljenje ali i naglasila kako smatra da je kandidatkinja imala preveliku tremu ali da bi joj trebalo dati šansu.

– Ja lično mislim, ako se Mili složi, da bi mi mogli da je uzmemo i da pokušamo da joj pomognemo– izrazila je želju članica produkcije.

Ana Bekuta istakla je da čuje neiskustvo u njenom glasu, a Ceca je upitala da li se bavi horskim pevanje na šta je Jovana odgovorila potvrdno.

– Bijelo Polje, prošla si- presudio je Mili poslušavši savet svoje koleginice Snežane i promenio skoro izvesnu sudbinu takmičarke u ovom krugu.

-Bijelo polje nastavlja tradiciju– dodao je Đorđe David, misleći na veliki uspeh takmičara Isaka u prethodnoj sezoni.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić,
Autor: S. Čumić