Žiri ODUŠEVLJEN šta je Sale Tropiko uradio sa imenjakom Saše Popovića! (FOTO)

Aleksandar Popović (26) polovinom Bosanac, dolazi iz Niša, a pevao nam je pesme ,,Sačuvaj me bože njene ljubavi“ Zdravka Čolića i ,,Ima ona sve“ Igora i Džeja. Njemu je mentor bio Aleksandar Cvetković, frontmen Tropico benda, i očigledno obavio sjajan posao! Svi članovi žirija bili su oduševljeni i pevanjem i nastupom ovog momka pa je zasluženo dobio 6 ,,da“.

7680e277d7b500dffe90b1e0535800475bbffd69

Njegova majka koja je bila u bekstejdžu, pustila je suze radosnice, iako je rekla da neće plakati, a Voja ju je zagrlio i poljubio i bio podrška tokom sinovljevog nastupa. Sale Tropiko je sve vreme tokom nastupa dobacivao svom imenjaku: ,,To bre mali! To mačko moja lepa!“. S obzirom da se Aleksandar takmičio još 2011. godine ,Saša Popović mu je rekao: ,,Mogao si i tad da prođeš. Tad si bio mršav, imao si kosu, nisi imao brkove. Odličan si ali kile dole druže“ .

Kako je druga pesma bila u izvođenju Igora Popovića, Saša se našalio pa više ni mi nismo mogli da pohvatamo ko se kako zove i preziva: ,,Ti si Saša Popović i ja sam Saša Popović i mentor ti je Aleksandar a pesmu peva Igor Popović!“. Na kraju mu je poručio da je u odličnim rukama što se tiče mentora, a Marija Šerifović i Đorđe David rekli su Saletu Tropiku da je uradio odlčan posao što se tie ovog kandidata.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac