Login/Registracija

Žikine kritike urodile plodom, Ognen Zdravkovski odlučio da telo dovede do savršenstva (VIDEO)

Nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ Makedonac Ognen Zdravkovski koji je tokom takmičenja bio u timu Marije Šerifović i osvojio visoko šesto mesto, po završetku muzičkog šoua nastavio je da uspešno gradi muzičku karijeru.

Njegove obrade pesama starijih kolega prošle su veoma zapaženo kod publike.

Ognen je nedavno gostovao u revijalnom delu emisije „Nikad nije kasno“ gdje je sa veteranom Borisom Kraguljcem izveo numeru „Ja u ljubav vjere nemam“ što je publika dočekala sa ushićenjem i oduševljenjem, kao i Žika Jakšić koji je autor emisije.

Mladi pevač je tokom gostovanja otkrio da je slobodan, da vredno radi na novim pesmam i da sledi preseljenje u Beograd, međutim Žika je imao jednu malu zamerku i savet za Ognena.

Slušaj Ognjene, ti mnogo dobro pevaš, to svi znaju, lep si momak i to svi znaju. To je fenomenalno, ali moraš da povedeš računa o tom stomaku – rekao je voditelj, a sa njim se složio i pevač.

Da je ozbiljno shvatio Žikin savet svedoči i poslednji video koji je objavio na Instagram profilu, a po kojem možemo zaključiti da je mladi pevač odlučio da liniju pred leto dovede do savršenstva, te da vredno radi na tome.

Podsetimo, Ognene je nedavno u živom programu udelio komplimente koleginici Aleksandri Mladenović reklavši da mu se dopada i da jedva čeka da se i zvanično upoznaju.

Foto: Instagram/Printscreen/ognenzdravkovski,
Autor: I.Grk