Login/Registracija

ŽESTOKO: Jelena Karleuša javno POTKAČILA Milicu Pavlović: „E, sad siđi sa drveta…“

Milica Pavlović danas je raspametila svoje pratioce na Instagramu i to fotografijama na kojima u kupaćem pozira na drvetu.

Ova smela i po malo neočekivana poza izazvala je niz komentara na mrežama, a ubrzo je usledio i odgovor njene prijateljice i koleginice Jelene Karleuše koja joj podsetila na dato obećanje.

Naime, Jelena je nedavno nastupala na Roštiljijadi u Leskovcu, a nakon maestralnog koncerta požalila se fanovima da nije dobila ajvar – specijalitet ovog kraja kom se veoma radovala. A kako je lepa Milica sa juga usledio je njen odgovor i obećanje da će ga ona lično, prvom prilikom doneti iz Leskovca. 

Ali obećanje nije ispunila, te je Karleuša rešila da joj se revanšira istom merom i to nakon izazovnih fotografija na Instagramu. 

– Kul slika. E, a sad siđi sa drveta i donesi ajvar koji si obećala – poručila joj je Karleuša, a onda je usledio i Miličin hit odgovor. 

– Ženo, sad u septembru se pravi svež. Strpi se. Znaš da sam od reči. Neću onaj od prošle godine, mora da bude najbolje – napisala je Pavlovićeva, što je nasmejalo njihove pratioce na Instagramu. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić