Željko Trbojević najzad otkrio šta ga je vuklo da sa lakoćom stigne do polufinala u „Zvezdama Granda“ (FOTO)

ZELJKO TRBOJEVIC 34 GOD. KORBIJ ENG 2

Iako nije uspeo da se plasira u samo finale muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Željko Trbojević oduševio je publiku svojim izvođenjima rok pesama, a često se upuštao i u performanse na sceni, odabravši da nosi masku alkule ili periku u stilu frontmena legendarne „Nirvane“.

ZELJKO TRBOJEVIC 34 GOD. ENGLESKA 5

Automehaničar iz Engleske osvojio je simpatije publike svojom iskrenošću, a u britanskim medijima postao je prava senzacija kada su otkrili da se vlasnik tamošnjeg auto servisa uspešno takmiči u najgledanijem muzičkom šou programu u jugoistočnoj Evropi.

A kada se takmičenje iz kojeg nosi puno lepih utisaka završilo, Željko je spakovao kofere i vratio se u Englesku, ali je biuo i rešen da se vrati na Balkan gde ga vezuju novostečena prijateljstva, između ostalih i ono sa kolegom Dženanom Rakićem.

zeljko 2

Ipak vreme je odmora, a jedna deo pevač je odlučio da provede u Srbiji, pa je tako objavio fotografije iz Beške gde uživa na kupalištu okružen svojim najmilijima – porodicom koja mu je veliki životni oslonac.

Zeljko
Instagram zakk_trb

Željko je i tokom samog takmičenja isticao koliko ga porodica motiviše da pruži dobar nastup.

-Kada sam ranije dolazio nisam imao nikoga u bekstejdžu, za razliku od ovog puta. Potpuno je drugačije kada završiš sa nastupom kada te neko zagrli i da ti tu energiju, nego kada dobiješ podršku putem poruka. Kada je uključen bekstejdž u ovoj emisiji, to je bilo… – rekao je Željko koji je dobio nakon nastupa podršku porodice, supruge i troje dece.

IMG 6176

Ovo mu je dalo vetar u leđa da nastavi sa pevanjem, a svojevremeno su se i naši ljudi koji žive u Velikoj Britaniji uključili da bodre „svog zemljaka“:

-Skoro smo renovirali jednu salu i rekli su mi: „Ako pređoš dalje gledaćemo te svi na TV-u Britaniji – rekao je Željko ranije.

BONUS VIDEO: Oženio se Dženan Rakić

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić